930×122 CAPRA 5

    filme

    Scurtmetraje NexT despre dragoste, erotism şi ură, la Opera Bucureşti

    O serie de scurtmetraje NexT, despre iubiri găsite şi pierdute, pasiuni fulgerătoare şi poveşti de-o noapte, vor fi proiectate luni, de la ora 20.00, la Opera din Bucureşti, accesul fiind liber.

     

    În fiecare lună, în cadrul proiectului Stagiunea de Artă, organizat de DesignYourself, cei interesaţi pot vedea cele mai îndrăgite filme din programul celor patru ediţii de până acum ale Festivalului Internaţional de Film NexT, care anul acesta va avea loc între 6 şi 10 aprilie, în Bucureşti.

    Ce filme rulează luni seara

    1. „Radu+Ana” (regia Paul Negoescu) – despre un bărbat foarte ghinionist. 2. „Pădurea oarbă” (Martin Jalfen) – „vorbește” despre simplitatea naiva a basmelor, bazata pe filmele erotice nordice din anii 70′. Ulrika, o femeie oarbă care trăieşte într-o pădure din Suedia, are parte de mai multă căldură când un tăietor îi oferă atât lemne cât şi plăcere. Bjorn, ursul voyer, ajunge să-i apare demnitatea Ulrikai atunci când descoperă că tăietorul profită de sentimentele ei. 3. „Muzeul relaţiilor destrămate” (regia Iulia Rugina) – un amestec de pasiune, ură, singurătate şi răzbunare, în încercarea de a uita lucrurile care fac rău şi de a le păstra pe cele care fac ca totul să fi meritat.

    4. „Pe sub piele” (regia Zoltan Horvath) – o fabulă despre dorinţă, orgasm şi abandon. Ceea ce ar fi trebuit să fie o simplă aventură de- noapte pe plajă se transformă într-un univers incredibil de tatuaje întunecate, fantezii pătimaşe, sex şi mitologie. 5. „Vera vs. Ursul de bibliotecă” (regia Luiza Pârvu) – când Vera deschidea o carte din biblioteca, dacă pagina la care se deschidea conţinea cuvântul „iubire”, însemna că va fi o zi specială. 6. „Bolnav din dragoste” (Spela Cadez) – Suferinţele inimii, lacrimile care nu încetează să curgă şi capetele întoarse sunt greu de vindecat, dar din fericire nu sunt incurabile.

    Sursa: evz.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90