Donaris 930 x 122

    taking-pelham-1-2-3-poster

    Taking of Pelham 123

    In primul rand, titlul fimului este tradus idiot in limba romana cu fraza ” 123 s-a furat un tren”. Daca cei care au decis sa faca aceasta traducere s-ar fi uitat la film si-ar fi dat seama ca 123 vine de la faptul ca metroul, nu trenul, oprea in statia Pelham la ora 1 si 23 de minute.
    Dupa trailer m-am gandit ca Taking of Pelham 123 este un film interesant. Regia era facuta de Tony Scott, iar in rolurile principale ii avem pe Denzel Washington si John Travolta. N-a fost asa.
    Tony Scott, fratele lui Ridley Scott (ala cu Aliens si Blade Runner), are o predilectie in a-l folosi pe Denzel Washington in filmele sale: Man on Fire si Deja-Vu care, daca le-ati vazut, poarta semnatura lui vizuala – montaj rapid, cu multe pan & tilt-uri digitale si un aspect al imaginii grungy.
    Aceiasi semnatura o veti vedea si in Taking of Pelham 123. Din pacate, doar atat.
    Povestea fimului – care este un remake – este stupida. Un bad guy (Travolta) cu inca vreo patru gorobaci, iau un metrou cu pasageri cu tot ostateci. Si ameninta ca daca nu primesc 10 milioane de coco intr-o ora, … ati ghicit, impusca pasagerii.
    Jocul actorilor este unul slab, desi am putea spune ca Denzel se chinuie un pic, dar daca s-ar face schimb de caractere, nu ar fi nicio problema.
    Faze trase de par:
    – Travolta il face pe Denzel sa confeseze ca luat spaga
    – Wireless-ul merge de nu se poate in metrou, asa de bine incat un pusti face video streaming
    – Modul in care pune mana pe arma Denzel este chiar stupid, un metrou ii izbeste geanta la un bad guy, geanta zboara, se duce Denzel s-o ia, scoate arma aflata intr-un buzunar ascuns si raii nu vad nimic
    -Desi iese afara cu mult dupa raufacatori, Denzel reuseste sa-i gaseasca imediat – in New York – yeah, right
    – Politia prinde doi dintre raufacatori in timp ce ei traversau strada si ii inconjoara din toate partile – exact la tzanc
    – Primarul, interpretat de James Gandolfini (familia Soprano), joaca un rol de idiot tot filmul, dar la final el este cel care se prinde ca Travolta de fapt manipula bursa pe ascuns – c’mon!!!
    Pe scurt, daca vreti sa dati 14 RON pe bilet la cinema, ganditi-va de doua ori sau alegeti alt film, ICE AGE 3 am auzit ca e interesant.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90