930×122 CAPRA 5

    the_expendables

    The Expendables / Eroi de sacrificiu

    Stallone si Schwarzenegger revin pe marile ecrane in cel mai nou film de actiune din 2010. Incepand din 13 august, mult-asteptatul proiect cinematografic „The Expendables / Eroi de sacrificiu” poate fi vizionat si in salile de cinema din Romania. Fanii filmelor de acest gen nu ar trebui sa aiba prea mari dezamagiri, din moment ce distributia este alcatuita din cele mai mari nume ale filmelor de actiune din toate timpurile. Cu toate acestea, insa, este bine de stiut ca thriller-ul de actiune nu a avut parte de foarte multe recenzii pozitive dupa lansarea din Statele Unite, care avut loc saptamana trecuta. Au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, barbatii ii invidiaza.

    Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Durii Hollywoodului. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune de salvare in extremis. Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlandu-si perfect emotiile, el nu a stiut niciodata ce inseamna frica. Este liderul si principalul strateg al celei mai temute echipe de soc alcatuita din razboinici perfecti, care traiesc pe muchie de cutit. Astfel ca atunci cand un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le ofera o misiune pe care toti o refuzasera pana atunci, Barney si mercenarii sai accepta fara ezitare. Aparent, este vorba de o operatiune de rutina avand ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodata lucrurile nu sunt atat de simple cum par, ajung rapid in bataia gloantelor fara sa stie daca mai au vreo sansa de supravietuire.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3