New Profesional Consult 930 x 122

    3days_

    The next three days

    Filmul care il are distribuţie pe în rolul lui John Brennan pe Russel Crowe şi ca regizor pe Paul Haggis se anunţţa ca un film de acţiune dar, de fapt, este o dramă. Cuplul John şi Lara Brennan (Elisabeth Banks) sunt nişte oameni obişnuiţi cu un băieţel de vreo 5 ani. Lara are nenorocul să fie în locul nepotrivit şi în momentul nepotrivit. Şefa sa este victima unei crime în scop de jaf, autoarea femeie ciocnindu-se întâmplător cu Lara şi-i lasă o pată de sânge pe haină şi mai apoi pune şi mâna pe stingătorul de incendiu, arma crimei, care stătea în faţa maşinii. Lara este condamnată pe baza acestor probe fără şanse de recurs.

     

    Lara trece prin momente de maximă depresie şi are o tentativă de sinucidere. John, disperat, face apel la un expert în evadări, care îi dă sfaturi cum să descopere cea mai bună metodă o pentru a o evada din puşcărie pe Lara. Profesorul de literatură începe o analiză minuţioasă a unui plan de evadare. Totul se precipită pentru că Lara va fi mutată în următoarele trei zile la o altă puşcărie. John trebuie să facă rost de bani şi în disperare îl urmăreşte pe traficantul de droguri care-i procurase paşapoarte valabile. John îi ameninţă pe furnizor să-i dea banii obţinuţi din droguri şi nu ezită şi-l omoară reuşeşte să facă rost de banii necesari iar traficantul moare fiind abandonat de John în drumul spre spital. Poliţia începe cercetările şi-l identifică pe John ca potenţial făptaş. Totul se precipită, John reuşeşte să o scoată din spitalul unde fusese dusă Lara şi începe o goană disperată spre liberate. Reuşesc să-l recupereze şi pe Luke de la părinţi şi trec în Canada scăpând în ultimul minut. Poliţiştii înşelaţi de o urmă lăsată cu intenţie de John îl caută la zborul spre Haiti, pe când ei plecaseră spre Venezuela, ţară în relaţii tensionate cu SUA, deci fără probleme de extrădare. Poliţistul care instrumentase dosarul Larei mai face după trei ani o încercare să găsească nasturele rupt de la criminală în ciocnirea cu Lara. Ajung la o scurgere de canalizare şi-l caută neglijent şi nasturele cade în canalizare. Case closed! Iată că familia Brennan va rămâne în Venezuela o perioadă nedefinită. Un film tensionat cu interpretare de excepţie.

    P.S. Azi m-am dus să văd , filmul lui Radu Muntean la singurul cinematograf din oraş. Oroare! Fimul a început fără sonor, imagine în ceaţă , cu sonor execrabil, cu replici care nu se aud. Aşa este tratat în batjocură filmul românesc!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90