New Profesional Consult 930 x 122

    tourist_

    The Tourist

    Ce frumuseţe de film!

    În primul rând datorită actriţei Angelina Jolie în rolul Elisei Ward şi a lui actorului Johnny Depp în rolul Frank Tupelo cu un set de săruturi romanţioase care au stârnit o tornadă de comentarii.

    Parcă niciodată Angelina Jolie n-a fost mai sexy şi misterioasă. Filmul se poate încadra şi la categoria de filme turistice, având ca scenă magnificenţele Europei: începe la Paris şi se sfârşeşte la Veneţia.

    Elise este urmărită de poliţia franceză care este în contact cu cea britanică urmărind-o pe frumoasa Elise care ar putea contacta pe Alexander Pearce, un bancher care datorează statului britanic impozite de 744 de miliane de lire sterline! Elise primeşte o scrisoare de la Pearce care îi spune să ia trenul de 8.22 care pleacă din Gare de Lyon. În tren i se spune să agaţe un tip care să-i semene fizic.Trenul este Expresul de Veneţia. După o ezitare, Elise se aşează în faţa unui tip cu plete negre şi barbă, profesorul de matematică Frank Tupelo din Wisconsin, USA. Britanicii anunţă interpolul din Veneţia să-l aresteze pe tip ca Alexander Pearce, dar acesta este la vreme identificat ca turist american. Frank este părăsit la coborârea din tren de Elise, dar apoi pe cheiul gării este acostat un vaporetto închiriat de Elise care-i conduce la Hotelul Danielli unde le este rezervat un apartament.

    De vestea că Elise este în drum spre Veneţia este anunţat de către un poliţist corupt britanic şi Shaw, un interlop putred de bogat, al cărui bancher fusese Pearce, care-i furase nu mai puţin de 2 miliarde de sterline. Shaw a închiriat pentru serviciile de pază killeri ruşi, care sunt necruţători. După cina romantică Elise şi Frank se retrag în apartament unde la fereastră Elise îl sărută romantic pe Frank lăsându-i pe killeri să creadă că acesta este, fără dubii, Pearce de care Elise este îndrăgostită. Elise îi indică canapeaua din sufragerie şi se retrage în dormitor. În vis Frank tocmai o sărută cu pasiune pe Elise, dar este trezit din reverie de chelnerul care-i aduce micul dejun comandat de Elise care tocmai a plecat. N-are timp să ia masa că apar killerii care vor să-l captureze şi acesta fuge pe acoperişurile Veneţiei.

    Urmează un şir de întâmplări cu numeroase lovituri de teatru, cu scene care te ţin cu sufletul la gură şi cu o mare surpriză de final. Dar acestea vă las să le savuraţi dumneavoastră.

    Este un film care nu merită ratat!

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3