EcoMoto 930×122

    the_town

    The town

    Filmul lui Ben Affleck în dublă postură de regizor şi interpret este un film trist. Cel mai mult mi-a reamintit de faimosul A fost odată în America a lui Sergio Leone.

    Scena filmului nu mai este New Yorkul, ci Boston. Nu mai sunt gangsterii evrei, aici cea mai importantă şi faimoasă comunitate este a irlandezilor,de unde se trăgea şi JFK. Cei patru prieteni care se ocupă de jafuri armate este din suburbia rău famată Charlestown. În timpul unui jaf cei patru gangsteri iau ostatică pe directoarea băncii Claire Keesey (Rebecca Hall) de care se îndrăgosteşte Doug MacRay (Ben Affleck), un fost jucător de hokey, dat afară pentru indisciplină şi ajuns jefuitor de bănci. Creierul jafurilor este un alt irlandez Fergie Colm (Pete Postlethwaite), deghizat într-un anonim vânzător de flori. Claire, retrasă de la bancă şi dedicată unor acţiuni de voluntariat umanitar, află de îndeletnicirile iubitului ei de agentul FBI Adam Frawley (jon Hamm). Doug vrea să se retragă din afaceri dar este condiţionat de o ultimă lovitură. Acesta află de la Fergie despre sinuciderea mamei lui dispărută pe când avea 6 ani, de care nu este străin florarul. Lovitura finală se sfârşeşte prost, toţi prietenii lui Doug sunt ucişi, el scapă şi fuge în Florida. Nu înainte de a-l împuşca pe Fergie bănuit că a trădat şi de a-i lăsa o amintire consistentă lui Claire.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3