NOR CURIER 930X122

    toy-story-3-teaser-trailer-woody-buzz-bullseye

    Toy Story 3

    Filmul de animatie 3D Toy Story 3 continua povestea jucariilor. Cand Andy se pregateste sa mearga la Facultate, el isi depoziteaza toate jucariile in podul casei, insa, acestea sunt aruncate la gunoi din greseala. Andy e distras de sora lui si uita cutia cu jucarii langa cele de gunoi, asa ca mama lui se pregateste sa le arunce intr-o ghena. Jucariile vor fi culese de un gunoier si duse la un centru de intr-ajutorare, unde trebuie sa supravietuiasca in mainile neatente si lipside de griji ale unor copii prescolari sadici. Asa ca, ele incep o noua aventura, in cautarea unei noi case.

    Noul personaj negativ al filmului va fi Lotso, un urs foarte “dulce”, de culoarea roz , care le va da de furca lui Woody si Buzz Lightyear.

    Varianta 3D este foarte bine realizata, iar dublarea in limba romana este destul de bine facuta. Este un film la care merita sa va duceti cu toata familia.

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90