930 x122 grota rece

    the-twilight-saga-new-moon

    Vampirii revin pe marile ecrane

    „The Twilight Saga: New Moon” – filmul care doboara record dupa record a ajuns si la Pitesti. In primele trei zile de difuzare pe marile ecrane, pelicula a strans 140,7 milioane de dolari doar in America de Nord, si 258,8 milioane de dolari in intreaga lume, situandu-se pe locul al treilea in topul celor mai de succes lansari, potrivit Hollywood.com.
    In Saga Amurg: Luna Noua, idila dintre vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan se adanceste in secretele lumii supranaturale – din care isi doreste atat de mult sa faca parte. Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.
    Suspansul si pasiunea care au transformat “Amurg” intr-un adevarat fenomen, se continua cu multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua, a avutea premiera in Pitesti pe 27 noiembrie, la Cinema City. Audienta este recomandata publicului cu varsta de peste 15 ani.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90