930×122 CAPRA 5

Hugh.Jackman

Vezi până unde poate ajunge un tată disperat, în premiera „Prizonieri”

Vineri, 18 octombrie, de la ora 21, la Cinema City-Euromall va rula în premieră filmul „Prizonieri”, în regia lui Denis Villeneuve, avându-i în distribuţie pe actorii Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis şi Maria Bello.

Este vorba despre o dramă în care veţi vedea cât de departe se merge pentru a apăra familia. Keller Dover, rol pe care îl joacă Hugh Jackman, trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte, asta pentru că fiica lui, în vârstă de doar 6 ani, şi prietena ei au fost răpite. Singura pistă pentru identificarea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri.

Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce trece timpul, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad. Poliţia nu are nicio pistă clară, astfel că Dover decide să acţioneze de unul singur. Rămâne să descoperiţi până unde poate să ajungă un tată disperat să îşi salveze copilul în filmul care va rula în premieră pe marile ecrane din 18 octombrie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3