930×122 CAPRA 5

diesel_vin

Vin Diesel, în rolul unui condamnat evadat pe urmele căruia se află vânătorii de recompense

“Love Building” şi “Riddick” sunt două filme care rulează în premieră la Cinema City, din Euromall Piteşti. În week-end-ul care vine cinefilii pot merge să urmărească comedia „Love Building”, cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţ, dar şi pe Vin Diesel și Dave Bautista în “Riddick”.

“Love Building” – O comedie în regia Iuliei Rugină, care îi are în prim plan pe actorii Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţ. Este o comedie dramatică. Acţiunea are loc într-o tabără menită să “repare” relaţii de cuplu ajunse în momente critice. 14 cupluri ajunse în impas sunt ajutate de cei trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Bucur, Papadopol şi Boguţ, să îşi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

“Riddick” – Un film în regia lui David Twohy, cu Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff şi Dave Bautista. Vin Diesel interpretează un condamnat evadat căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie. De această dată, trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor. Astfel a devenit mai puternic şi mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense sunt pe urmele lui, însă Riddick pune la cale un atac impresionant, iar după aceea se întoarce pe planeta sa, Furya, pe care o şi salvează de la distrugere.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3