930×122 CAPRA 5

    wall

    Wall Street Banii trebuie să circule

    Ultimul film al lui Michael Douglas este un sequel, adică o urmare. Gordon Gekko, brokerul din Wall Street iese din puşcărie,după 8 ani. Suntem în 2008 şi economia globală produce bulbuci (bubbles) adică este o nebunie a creditelor fără acoperire, a marilor excrocherii ale băncilor. Tânărul Jacob Moore este unul din miraculoşii Wall Streetului prevede idea dezvoltării energiilor alternative, el are viziunea fuziunii termonucleare.

    Iubita lui Jacob este Winnie Gekko (Carey Mulligan), fiica lui Gordon.
    Winnie este radical despărţită de tatăl ei pe care-l acuză de moartea fratelui ei din cauza drogurilor.
    Firma unde lucra Jacob este falimentată şi creatorul ei Louis Zabel (Frank Langella) se sinucide aruncându-se în faţa metroului.
    Filmul este o imagine a relaţiilor dintre cei care fac o groază de bani prin speculaţii financiare, despre cinismul acestora şi lipsa lor de suflet. Se petrec răsturnări spectaculoase de situaţii, un tyconn al Wall Streetului lipsit de scrupule şi ticălos, finalmente este pedepsit, Gordon are un comportament sub orice critică, banii îi înnebunesc pe toţi. Totul se termină cu bine ca-n filmele de la Hollywood. Oricum merită să vedeţi filmul care se poate viziona la Mallul din Piteşti.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3