EcoMoto 930×122

    lemon_juice_farmf0306_de_17031600

    7 boli care pot fi tratate cu suc de lămâie

    În ciuda gustului acrişor care nu o face pe placul tuturor, lămâia s-a dovedit a fi un excelent remediu împotriva mai multor probleme de sănătate. Pe lângă combaterea răcelii, lămâile te pot ajuta să tratezi şi afecţiuni precum constipaţia, infecţiile urinare sau varicele.

     

    Lămâia poate fi folosită pentru tratarea infecţiilor urinare, hipertensiunii, varicelor, indigestiei şi arsurilor stomacale, tusei, psoriazisului şi constipaţiei. Sucul de lămâie are un efect uşor alcalin care este benefic pentru tractul urinar. Consumă sucul obţinut dintr-o jumătate de lămâie de două-trei ori pe zi, potrivit eva.ro.

     

    Conţinutul de potasiu şi magneziu din lămâie relaxează arterele şi uşurează circulaţia sângelui. În plus, lămâile conţin flavonoide, nutrienţi recomandaţi pentru sănătatea arterelor. Include în alimentaţia ta zilnică coaja şi sucul unei lămâi.

    Lămâile pot acţiona ca tonic asupra venelor având un efect anti-inflamator şi de întărire a pereţilor vaselor. Masează picioarele cu un amestec din 2 picături de suc de lămâie, 2 ulei de lavandă şi 3 de ulei de chiparos şi 2 picături de ulei de migdale.

    Sursa: evz.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90