930×122 CAPRA 5

    czj

    Catherine Zeta-Jones suferă de tulburare maniaco-depresivă

    La Catherine Zeta-Jones, stresul acumulat în timpul în care soţul ei, actorul Michael Douglas, a urmat terapia împotriva cancerului, nu a rămas fără urme. Actriţa se confruntă acum cu o afecţiune psihică numită „tulburare bipolară”, a anunţat azi unul dintre reprezentanţii ei, citat de „People”.

    Sandy (Catherine Zeta- Jones) este o femeie frumoasă și inteligentă care începe o nouă viață la 40 de ani

     

    „După ce a avut de înfruntat stresul din ultimul an, Catherine a decis să meargă la un control de specialitate într-o clinică de psihiatrie, pentru a-şi trata afecţiunea de care suferă. Se simte foarte bine şi aşteaptă cu nerăbdare ca, săptămâna aceasta, să reînceapă lucrul la cele două proiecte cinematografice”, a mai declarat reprezentantul actriţei.

    Potrivit publicaţiei „People”, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 41 de ani, a petrecut cinci zile într-o clinică de boli mintale al cărei nume nu a fost făcut public.

    Tulburarea bipolară sau tulburarea maniaco-depresivă este o afecţiune psihică ce se carcterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace. În cursul acestor episoade, persoanele care suferă de tulburarea bipolară ţin să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactive, agitate şi fără să simtă necesitatea somnului. Adesea aceştia cheltuiesc sume mari de bani, ceea ce duce la apariţia problemelor financiare severe. În cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de aceasta tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie. Tulburarea bipolară este o boală care afectează şi apropiaţii bolnavilor.

    „Cu siguranţă că a fost un an foarte stresant atât pentru Catherine, cât şi pentru Michael. Acesta a avut de înfruntat o situaţie îngrozitoare. Aşa că, înainte de a începe filmările,Catherine a mers la medic pentru a se asigura că este în formă deplină, ceea ce i s-a confirmat”, a declarat şi unul dintre prietenii vedetei.

    În ianuarie, Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, a anunţat că, după „şase luni cumplite” de chimioterapie, a scăpat de cumplitul cancer.

    „Cel mai rău a fost să-l văd atât de obosit, pentru că Michael nu oboseşte niciodată”, spunea Catherine în perioada în care soţul ei era în apogeul bolii.

    Sursa: evz.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90