Donaris 930 x 122

nutrienți

CUM SĂ SLĂBEŞTI SĂNĂTOS CU AJUTORUL SUPELOR

Actriţele Jennifer Aniston şi Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Gary Barlow sunt adepţii unui nou regim de slăbit şi de menţinere în formă, un regim bazat pe supe.

Citiți și: Pitești. Regim special pentru animalele supuse la caniculă

Supele reprezintă un mod ideal de obţinere a tuturor nutrienţilor necesari pe parcursul zilei, la fel cum dietele pe bază de fructe, legume şi lichide menţin mai mult starea de saţietate.

Avantajul supelor este că pot fi mai uşor de păstrat într-un program de nutriţie, graţie faptului că gustul lor poate fi controlat şi îmbunătăţit. În plus, în perioada iernii, dar şi toamna şi primăvara supele calde sunt mereu recomandate.

Din punct de vedere al conţinutului, supele sunt un mod eficient de evitare a mâncărurilor grase, precum cele bazate pe carne şi lactate. De asemenea, conţinutul lor de sare este foarte redus, mai ales dacă sunt făcute în casă. Din acest punct de vedere supele semipreparate ar trebui evitate, pentru că au un conţinut mare de conservanţi şi de foarte multe ori sunt încălzite la temperaturi ridicate, care distrug mare parte a nutrienţilor. (Sursă şi foto: www.doctorulzilei.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90