Donaris 930 x 122

dieta

Dieta South Beach, ca sa slabesti

Dieta South Beach te va invata sa consumi carbohidrati si grasimi bune, dar in acelasi timp, sa slabesti. Dieta South Beach are trei faze, prima fiind cea mai grea, dar si cea mai spectaculoasa, cu rezultate imediate. Vei scapa de 4 pana la 7 kilograme in doar doua saptamani!

Faza 1 (se pierd 4-7 kg in 2 saptamani)

In aceasta prima faza de 14 zile, nu te vei atinge de paine, orez, paste fainoase, cartofi, poduse de patiserie si de cofetarie, fructe si alcool. Aceste alimente vor fi apoi reintroduse treptat in alimentatie. Trebuie sa bei minim 2 litri de apa pe zi, plus cafea sau ceai, daca vrei. Scopul aceste faze este sa stabilizeze nivelul de zahar din sange, eliminand pofta de dulciuri si de carbohidrati din produsele rafinate.

Exemplu de meniu

MIC DEJUN: Omleta din 2 oua si 2 feliute de costita mai slaba, prajite in putin ulei de masline. In loc de costita, poti manca omleta cu legume (broccoli, ardei, ciuperci) sau cu branza slaba. Poti bea cafea sau ceai, cu lapte degresat si inlocuitor de zahar.

PRANZ: O salata dintr-o rosie si salata verde, combinata cu pui sau peste la gratar, stropite cu vinaigrette din ulei de masline. Poti bea apa minerala sau plata ori o bautura racoritoare fara zahar.

CINA: Poate sa fie bogata – legume proaspete, peste si carne slaba, somon la gratar cu lamaie, vinete coapte cu salata, ciuperci umplute cu spanac. Poti prepara si un desert fara zahar, pe baza de gelatina, sau amesteca o jumatatea de cana de urda cu cateva lingurite de cacao, cateva migdale tocate si un pachetel de inlocuitor de zahar.

Alimente interzise

• Carne: vita, aripi si pulpe de pui, rata, gasca, produse semi-preparate, porc, vitel.

• Legume: morcovi, porumb, cartofi, rosii (maxim una pe zi), sfecla.

• Fructe: orice fel de fructe.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90