EcoMoto 930×122

    3310b71082

    Femeia care are două vagine

    Emisiunea „Strange Sex” a canalului american TLC, care prezintă ciudăţenii sexuale, o va avea în prim plan săptămâna aceasta pe Kelly, o femeie de 28 de ani, care are două vagine. Ea nu a ştiut că este diferită până la vârsta de 11 ani, când a avut prima menstruaţie. Atunci şi-a dat seama că are o menstruaţie foarte dureroasă şi mult mai abundentă decât a altor fete. Deşi mama ei a învăţat-o cum se foloseşte un tampon, avea în continuare sângerări.

    Uter dublu, vagin dublu.

    Când avea 15 ani, Kelly a ajuns la ginecolog împreună cu mama ei. „Doctorul a venit să mă controleze şi odată ce a început ochii lui s-au făcut foarte mari. Mi-a explicat că am două vagine”, şi-a amintit Kelly pentru „Strange Sex”.

    Mai târziu a aflat că are două vagine fiindcă are două utere. Ea suferă de o malformaţie foarte rară care se numeşte uter didelf – uterul este împărţit în două de un perete subţire. Fiecare uter are colul său şi vaginul său. Kelly avea o menstruaţie atât de dificilă fiindcă de fapt avea două menstruaţii în acelaşi timp. După ce i-au prescris contraceptive, ca să reducă sângerarea şi durerile, medicii i-au spus că s-ar putea să nu aibă niciodată copii, fiecare din cele două utere fiind prea mic ca să ducă o sarcină la termen.

    Din fericire, doctorii s-au înşelat. Kelly are două fetiţe, iar pe soţul ei nu-l deranjează malformaţia ei, mai ales că aceasta nu îi influenţează cu nimic viaţa sexuală. Vaginul drept este normal şi perfect funcţional, pe când cel stâng are diametrul unui creion şi nu îndeplineşte funcţiile normale ale acestui organ.

    Femeia fără vagin

    Dacă Kelly are două vagine, o altă femeie apărută în emisiunea „Strange Sex”, Frances, nu are niciunul. De vina este tot o malformaţie congenitală.

    Deşi organele ei sexuale sunt normale, o altă femeie din SUA, nu a putut face sex cu proaspătul ei soţ în luna de miere fiindcă suferă de vaginism – din cauza unor spasme musculare incontrolabile, vaginul ei nu permite niciun fel de penetrare, nici sexuală, nici la controlul ginecologic.

    La Strange Sex a mai apărut Jonah Falcon, un actor din New York faimos pentru lungimea penisului său – 34 de centimetri în erecţie. Deşi poate părea visul oricărui bărbat, Jonah spune că nu e chiar aşa uşor, majoritatea femeilor evitând relaţiile cu el.

    Sursa: unica.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90