930 x122 grota rece

mic_dejun

Idei pentru un mic dejun redus in grasimi

Faci parte din milioanele de persoane care vor sa slabeasca si nu stiu ce sa manance la micul dejun? Un mic dejun sanatos este foarte important pentru scaderea in greutate. Si mai important, micul dejun este cea mai importanta masa din timpul zilei, astfel incat fa-ti timp si obicei sa il iei!

Asa ca, daca esti confuza cu privire la ce trebuie si la ce nu trebuie sa mananci, iata cateva idei de mic dejun santos:

* Mananca o felie de paine cu o cana de iaurt degresat si o cana de capsuni. Prajeste o felie de paine din grau integral si mananca stafide si o lingura de unt de arahide. Totusi, fereste-te daca esti alergica la untul de arahide.

* Poti adauga la micul dejun si paine cu cartof dulce, iti va umple bucataria cu o aroma extraordinara. Te poti bucura de o felie de paine cu cartofi ca snack pe parcusul dupa-amiezii.

* Bananele joaca un rol important intr-un mic dejun sarac in grasimi. Bananele sunt usor de combinat cu alte alimente sanatoase si delicioase pentru micul dejun.

* Ovazul si merele reprezinta o combinatie gustoasa pentru micul dejun. Un mar si ovaz la micul dejun te vor face sa te simti satula si asa nu vei mai manca snack-uri nesanatoase intre mese.

•    Bauturile si dulciurile sunt usor de facut si sunt delicioase la micul dejun. Sucul de citrice si iaurtul cu capsuni sunt doar cateva bauturi delicioase pe care le poti servi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3