930 x122 grota rece

Body Pump

INEDIT ÎN PITEȘTI! BODY PUMP, DOAR LA NORTH LUXURY FITNESS

Suntem tot mai preocupaţi de felul în care arătăm. Ne dorim un corp cât mai bine lucrat şi de aceea şedinţele de aerobic la sală au devenit o obișnuință.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

O noutate absolută în Pitești o oferă clubul de fitness North Luxury Fitness. Aici puteţi încerca Body Pump.

Body Pump reprezintă o combinaţie între aerobic şi clasicele şedinţe de antrenament cu greutăţi. Este un tip de antrenament de grup. Pe parcursul unei melodii fiecare grupă musculară este perfect lucrată, tocmai pentru a vă introduce cât mai bine în atmosferă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Acest tip de antrenament are numeroase avantaje. Primul dintre ele este acela că toate grupele musculare sunt lucrate în timpul unui singur antrenament. De asemenea, organismul îşi îmbunătăţeşte rezistenţa. În plus, Body Pump contribuie de o manieră decisivă și în cel mai scurt timp la arderea grăsimilor din organism şi la dobândirea unor forme cu adevărat de invidiat. Și masa musculară va creşte vizibil.

La North Luxury Fitness aveţi lângă dumneavoastră instructori specializaţi, care vor coordona antrenamentul.

Clubul de fitness North Luxury Fitness îl găsiți în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul este de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19. Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la office@nlf.ro. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90