New Profesional Consult 930 x 122

Kangoo Jumps

KANGOO JUMPS LA NORTH LUXURY FITNESS DIN PITEȘTI (VIDEO)

Clubul North Luxury Fitness din Pitești vă propune Kangoo Jumps.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Este un tip aparte de antrenament, care oferă beneficii importante pentru sănătatea practicanţilor.

Sport complex şi complet, Kangoo Jumps îţi îmbunătăţeşte rapid sănătatea generală, îți dezvoltă musculatura şi îţi conturează silueta în mod natural. De asemenea, reduce rapid şi în siguranţă grăsimea, greutatea în exces şi inestetica celulită, previne problemele cardiovasculare, încetineşte procesul de îmbătrânire, previne şi corectează multe probleme de sănătate, induce starea de bine şi redă vitalitatea.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Mai mult, Kangoo Jumps, pe care îl puteți practica la North Luxury Fitness, acţionează precum un lifting facial natural. Imaginează-ţi că ţii în mână un balon plin cu apă în timp ce sari pe patul de acasă! Poţi vizualiza ce se întâmplă cu balonul? Fiecare celulă din corp se aseamănă cu acel balon. Exerciţiile fizice care implică sărituri le supun în mod repetat unor tensiuni, din moment ce acestea trebuie să reziste în mod repetat forţei de gravitaţiei crescute, atunci când balonul atinge alungirea maximă. În timp membrana celulei se îngroşă, prin urmare devine mai fermă şi dobândeşte elasticitate. Pielea reprezintă o comunitate de celule. Prin urmare, practicând Kangoo Jumps cu regularitate pielea ta devine mai fermă şi mai elastică.

La North Luxury Fitness o şedinţă fără ghete costă 13 lei.

North Luxury Fitness este situat în cartierul piteştean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr 17, în zona centrului medical Ambra. Programul clubului este de luni până vineri între orele 8 şi 23, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 şi 19.

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la office@nlf.ro. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90