930 x122 grota rece

    cocos

    Nuca de cocos, aliatul ficatului in lupta cu alcoolul

    Nuca de cocos are calitati foarte bune in lupta impotriva…alcoolului. Fructul atat de greu de desfacut – daca nu ai la indemana ce iti trebuie – are marele merit ca protejeaza ficatul de efectele alcoolului. Nu toata lumea si-l permite, insa…

    Nuca de cocos contine in proportie de 90 la suta grasimi saturate, grasimi „bune”, necesare structurii celulare pentru pastrarea integritatii si fermitatii organismului, spun medicii nutritionisti.

    Potrivit specialistilor, aceste grasimi sunt esentiale pentru absorbtia calciului in oase si protejeaza ficatul de efectele toxice ale alcoolului, fumatului si alimentatiei bogate in kilocalorii, informeaza gandul.info.

    De asemenea, fructul intareste sistemul imunitar, iar acizii Omega 3 continuti se absorb mai bine la nivelul tesutului atunci cand regimul alimentar este bogat in acizi saturati. Medicii nutritionisti recomanda nuca de cocos persoanelor care doresc sa isi mentina silueta, deoarece ajuta la reglarea metabolismului.

    In plus, fructul este un aliat de nadejde in cazul racelilor, deoarece are proprietati antivirale si influenteaza stoparea dezvoltarii virusului gripal.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90