Donaris 930 x 122

North Luxury Fitness

PITEȘTI: IA-ŢI PORŢIA ZILNICĂ DE SPORT LA NORTH LUXURY FITNESS!

Sportul ar trebui să facă parte din viaţa fiecăruia. Activitatea fizică te ajută să-ţi îmbunătăţeşti calitatea somnului şi îţi redă pofta de mâncare. Totodată, contribuie la creşterea temperaturii corpului, ceea ce îţi conferă, pe ansamblu, o stare de confort. Iar lista beneficiilor pe care le aduce practicarea sportului, a mișcării poate continua la infinit.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Dacă şi dumneavoastră vreți să vă bucurați de toate aceste beneficii, vă recomandăm să vă faceţi un abonament la clubul North Luxury Fitness din Pitești.

La North Luxury Fitness veți face nu doar sport. Pentru relaxare aveți la dispoziție saună și jacuzzi. Alte dotări și servicii: vestiare, duşuri individuale cu apă caldă, grupuri sanitare, prosoape, climă, ambianță muzicală relaxantă, servire de preparate şi băuturi și parcare gratuită.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Dacă vă doriţi o viaţă sănătoasă şi echilibrată, energie, distracţie, relaxare şi o siluetă demnă de invidiat, alegeți North Luxury Fitness!

Situat în cartierul Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra, clubul este deschis după următorul program: de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19.

Site-ul www.nlf.ro sau adresa de e-mail office@nlf.ro vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90