Donaris 930 x 122

suc

Sucurile care ajuta in lupta cu racelile si cancerul

Sezonul rece este caracterizat printr-o adevarata explozie a virozelor. Nu doar medicamentele te pot ajuta sa lupti impotriva acestora, ci si sucurile. Vezi aici sucurile care tin atat racelile la distanta, cat si cancerul !

Sucul de rodie previne cancerul, sucul de merisoare trateaza infectiile urinare, iar cel de prune este cel mai bun laxativ natural. Sucul de portocale este marele aliat impotriva guturaiului.

Sucul de rodie. Desi bogat in calorii, fiecare inghititura livreaza o doza consistenta de antioxidanti, substante care tin cancerul departe si protejeaza creierul. Un pahar de suc reduce riscul de recidiva a cancerului de prostata, potrivit evz.ro.

Sucul de merisoare este un adevarat rezervor de vitamina C si stimuleaza la maximum imunitatea. Neindulcit, sucul de merisoare tine infectiile urinare rebele la distanta.

Sucul de afine tine creierul in priza. Septuagenarii cu tulburari de memorie care au consumat zilnic doua pahare de suc de afine, timp de 12 saptamani, si-au imbunatatit considerabil capacitatea de memorare si de invatare.

Sucul de cirese are, pe langa antioxidanti, proprietati antiinflamatorii, dar si curative. Potrivit unui studiu, un pahar de suc de cirese inainte si dupa fitness reduce febra musculara.

Sucul de struguri rosii functioneaza ca un scut impotriva bolilor de inima si cancerului, prin continutul bogat in antioxidanti, flavonoizi si resveratrol.

Sucul de prune este din timpuri stravechi un leac impotriva constipatiei. Extrem de bogat in fibre, functioneaza precum un laxativ natural, gratie continutului de sorbitol.

Sucul de portocale este un izvor nesecat de vitamina C, cu rol in stimularea imunitatii. De regula, sucul de portocale este imbogatit cu calciu si vitamina D, nutrienti care intaresc oasele.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3