Donaris 930 x 122

North Luxury Fitness

TRX LA NORTH LUXURY FITNESS (VIDEO)

Te-ai plictisit de clasicele şedinţe de fitness? Dacă da, atunci este cazul să încerci ceva nou: TRX, la North Luxury Fitness din Pitești.

Citiți și: Fete una și una la „Miss Pitești”, în cadrul Zilelor Municipiului

Vorbim despre programe bazate pe forța gravitațională și pe greutatea corporală a celui care face exercițiile. Există două tipuri de astfel de programe: Suspension Training şi Rip Training. Inițial ele au fost dezvoltate pentru armata americană, care dorea să își antreneze soldaţii în misiuni în care aceștia nu dispuneau de greutăţi pentru antrenament. Tocmai de aceea astăzi există şi două tipuri de benzi TRX: TRX Force Kit (military, de culoarea verde închis) şi TRX Rip Trainer (de culoare galbenă).

Citiți și: Proiect important pentru Pediatria din Pitești

În cazul în care ți-am stârnit curiozitatea, nu mai sta pe gânduri şi vino la clubul North Luxury Fitness, situat în cartierul piteştean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul obișnuit al clubului este de luni până vineri între orele 8 şi 23, iar sâmbăta şi duminică între orele 10 şi 19.

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la [email protected]. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3