EcoMoto 930×122

cocos

ULEIUL DE COCOS REDUCE CIRCUMFERINŢA TALIEI

Pe bună dreptate întreaga breaslă a cercetătorilor îl numește superaliment. Uleiul produs din pulpa cocosului și-a dovedit de-a lungul timpului proprietățile miraculoase: are acțiune antivirală, antifungică și antibacteriană, reglează nivelul colesterolului și sporește energia.

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

Cireașa de pe tort o aduce un studiu brazilian în urma căruia s-a constatat că 30 de mililitri de ulei de cocos pe zi pot reduce semnificativ circumferința taliei, “topind” grăsimea abdominală. Această descoperire este o dovadă în plus a faptului că toate grăsimile saturate sunt extrem de benefice în procesul de slăbire. Cele 40 de femei participante la studiu au obținut rezultate uimitoare, în ciuda faptului că nu și-au modificat cu nimic dieta obișnuită, iar singurul exercițiu fizic desfășurat a fost plimbarea zilnică de 50 de minute. După 12 săptămâni în care au consumat 30 de miligrame de ulei de cocos pe zi s-au ales cu o talie mai subțire.

Nutriționiștii spun că cel mai bun ulei de cocos este cel organic, neprocesat. (Sursă şi foto: doctorulzilei.ro)

Citiți și: Un produs alimentar de bază s-ar putea scumpi cu încă 50%!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90