NOR CURIER 930X122

andrei tase

BĂIATUL DOCTORULUI TASE, OMAGIU PENTRU GRIGORE VIERU

Sâmbătă marele poet basarabean Grigore Vieru ar fi împlinit 80 de ani.

Citiți și: DOCTORUL ADRIAN TASE ȘI FIUL SĂU, CONCERT LA FILARMONICĂ

Cu această ocazie, în cadrul Universității Pitești Alina Valentina Din a organizat un eveniment special. Evenimentul a inclus și o expoziție de pictură a copiilor de la Centrul  Socio-Educativ „Acces” din Curtea de Argeș și de obiecte realizate manual de copiii de la Centrul de Plasament de Tip Familial din Găvana-Pitești.

Și-a dat concursul și olimpicul național la chitară Andrei Tase, elev la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, fiul cunoscutului doctor cardiolog Adrian Tase, de la Spitalul Județean de Urgență Argeș. Nu a lipsit, evident, poezia: au recitat vietnamezul Nguyen.V. Tuan, doctor în matematică, și Mihai Cernătescu, doctor în istoria orientului.

Citiți și: RECITAL DE CHITARĂ CLASICĂ PE SCENA FILARMONICII PITEȘTI

Grigore Vieru este cel mai mare poet pentru copii din literatura română și unul dintre cei mai importanți din literatura lumii. În anul 1988 Vieru a primit  cea  mai înaltă distincție internațională din domeniul literaturii pentru copii – Premiul „Andersen”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90