930×122 CAPRA 5

bârla

CĂLUȘARII DIN BÂRLA FAC SPECTACOL PE LITORAL

Călușarii din Bârla fac spectacol pe litoral. Astăzi și mâine, călușarii din comuna argeșeană Bârla și colegii lor din localitatea Tufeni (județul Olt) vor da recital la malul mării.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Prestațiile celor două formații fac parte din programul dedicat Zilei Marinei Române și vor avea loc la inițiativa unui grup de marinari originari din cele două localități.

Astfel, astăzi, de la ora 18, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, ansamblurile folclorice ”Floricica” din Bârla și ”Tufeneanca” din Tufeni vor prezenta publicului de pe litoralul românesc arta călușului.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Programul artistic va continua mâine, 11 august 2018, de la ora 10, în Portul Militar Constanța.

Tot mâine, artiștii din Bârla și Tufeni vor participa la activitățile organizate în Portul Militar Constanța cu ocazia Zilei Porților Deschise în porturile militare.

Prezența în Constanța a delegațiilor celor două localități va culmina mâine la bordul celebrei Nave-Școală „Mircea”, informează primarul Bârlei, Gheorghe Voicu.

Ansamblurile ”Floricica” din Argeș și ”Tufeneanca” din Olt sunt singurele formații artistice non-marinărești incluse în programul Zilei Marine Române 2018. (Foto: Arhivă – Călușarii din Bârla) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90