930 x122 grota rece

cea mai frumoasă argeșeancă

CEI MAI FRUMOȘI ARGEȘENI ÎN COSTUME POPULARE (GALERIE FOTO)

La Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din centrul Piteștiului a avut loc ieri concursul „Cea mai frumoasă argeşeancă şi cel mai frumos argeşean purtători ai costumelor populare de sărbătoare”, organizat de Centrul Județean de Promovare și Conservare a Culturii Tradiționale Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Câștigătorii au fost premiați de președintele Consiliului Județean, Florin Tecau, și de vicepresedintele Constantin Polexe, după cum urmează:

Premiul I: Victor Dora și Diana Elena Duță, din comuna Bogați (foto 2)

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Premiul II: Dan Octavian Gheorghe, din Domnești, și Ioana Ivan, din Boteni

Premiul III: Mihai Dănuţ Mărgărita, din Corbeni, și Adelina Zamfir, din Corbi

Mențiune: Petruţ Goronescu, din Valea Iașului; Iulia Ştefania Onea, din Domnești; David Sturzeanu, din Corbi; Cristina Trică, din Călineşti; Ionuț Stănescu, din Valea Danului, și Teodora Lascu, din Stănești.

După festivitatea de premiere participanții au defilat în costume populare până în Piața „Vasile Milea”, acolo unde au susținut un program artistic.

Pe scenele amenajate în Piață și-au dat concursul și fanfarele „Argeșul” și „Edirne” (Turcia), într-un „duel” muzical de excepție. În fața unui public numeros, seara s-a încheiat cu recitalul extraordinar al ansamblului profesionist „Doina Dunării” din Giurgiu.

Toate acestea au făcut parte din programul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, eveniment desfășurat în organizarea Consiliului Județean și în parteneriat cu Primăriile Pitești, Mioveni, Topoloveni, Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3