Donaris 930 x 122

carte

CENTRUL CULTURAL MIOVENI, LA TÂRGUL DE CARTE DIN PITEȘTI

În perioada 13-15 noiembrie Centrul Cultural Mioveni participă la prima ediţie a târgului de carte „Cultura în spațiul neconvențional”, organizat în incinta Jupiter City din Pitești. Evenimentul include multiple lansări de carte, expoziții și programe artistice. Vor participa Editura şi Tipografia Mioveni și editurile Ordessos, Alean, Tiparg și Bibliostar și Universitatea Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Iată programul:

Vineri, 13 noiembrie

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Ora 16

-Deschiderea oficială

-Lansare de carte Editura Mioveni – “Din petalele sufletului meu”, autor Valentina Geambașu; „Polen de cuvinte”, autor Valentina Geambașu, și „FC Argeș, 60 de ani în fotbalul de performanță (1953-2013). Un secol de fotbal în Argeș (1915-2015)”, autor Sevastian Tudor

-Program artistic susținut de tinerii de la Centrul Cultural Mioveni (Alexia Niculae, Ștefania Voicu, Denisa Dan și trupa Zen)

Sâmbătă, 14 noiembrie

Ora 12

-Lansare de carte Editura Mioveni – „I.A.P., axa devenirii urbanistice a orașului Mioveni. Fotomontaj din presa locală”, autori Iulian Stelian Boţoghină, Leontin Stoica şi prof.Viorel Drugău, și „Monografia comunei Racovița, Iulia Zamfirescu”, ediție critică

Ora 13

-Program artistic susținut de tinerii de la Centrul Cultural Mioveni (ansamblul de dansuri populare “Plai de dor”, maestru coregraf fiind Cătălin Oancea, și soliștii Izabel Cristescu și Andrei Vilău).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90