NOR CURIER 930X122

biblioteca

china

CHINA ÎN FOTOGRAFII ȘI IMPRESII DE CĂLĂTORIE

Consiliul Județean, Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″, filiala Argeș a Asociației Române de Prietenie cu Republica Populară Chineză și Cercul de istorie al Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești organizează reuniunea „China – Țara Marelui Orient”. Evenimentul este dedicat Zilei Naționale a Chinei, care este aniversată pe 1 octombrie.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Manifestarea va include o expoziție tematică despre 65 de ani de la proclamarea Republicii Populare Chineze și stabilirea relațiilor diplomatice București-Beijing, imagini comentate (hărți, fotografii și extrase virtuale), note de drum din principalele provincii ale Chinei Populare și dedicații literare, plastice, editoriale și didactice.

Reuniunea va avea loc mâine, 1 octombrie, de la ora 13, la Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ din centrul Piteștiului. (Foto: Marele zid chinezesc)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3