New Profesional Consult 930 x 122

melesteu

DIRECTOR ÎN MINISTER, AUTOR DE ROMAN

Argeșeanul Cristian Meleșteu, director în Ministerul Tineretului și Sportului, și-a lansat o carte: romanul „Sicriul de gheață”.

Citiți și: Șoc total la benzinărie! Șoferii au rămas mască

Lansarea a avut loc la Muzeul Literaturii Române din Capitală. Alături de autor s-au aflat Dan Mircea Cipariu, preşedintele filialei Bucureşti a Uniunii Scriitorilor din România-secţia poezie, prozatorii Radu Aldulescu şi Augustin Doman, preşedintele USR Piteşti, profesorul Nicolae Oprea, şi directorul Muzeului Literaturii, Ioan Cristescu. „Este un roman cu mai multe straturi, care se dezvăluie fiecărui cititor în funcţie de nivelul său de percepţie. Cred în cărţile care se adresează oricui, nu doar elitelor, de aceea prozele mele pot fi citite şi ca o poveste, dar pot releva şi mesaje mai greu accesibile publicului larg. Drumul pe care încerc să mi-l croiesc în literatura română prin îmbinarea în premieră a unor elemente concrete din cotidianul post decembrist cu evadări în lumi paralele, onirice, fantastice este din ce în ce mai apreciat şi sper ca prin acest roman să reuşesc şi mai mult impunerea şi evidenţierea acestui gen de abordare literară pe care îl propun.”, afirmă Cristian Meleșteu.

Evenimentul de la Muzeul Literaturii din București a făcut parte din turneul de promovare a cărții, următoarea lansare fiind programată pentru 20 mai, în Galați. „Aştept cu nerăbdare lansarea care va avea loc în Piteşti, cel mai probabil în perioada Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.”, adaugă autorul.

Citiți și: ARGEȘEANUL CRISTIAN MELEȘTEU, URMĂRIT PENAL DE DNA

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • toma necredinciosul spune:

    dar de bani pt sala sporturilor in care ploua? de bani pt CCS? bani pt sportul argesean? bani pt competitii si pentru sportul de masa? cand domnule director in ministerul tineretului si sportului? cand domnule Melesteu?

  • mihai spune:

    ati uitat de unde ati plecat domnule director. ati uitat cand erati un tanar aspirant la o functie in PSD. parca mai aveati cativa prieteni la pitetsi carora le erati dator, macar moral, pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor. succces cu activitatea literara, ca despre ce manageriala….

  • cosmin spune:

    pacat ca dl director Melesteu nu tine cu Argesul. domnia sa este un tanar argesean de perspectiva, care din functia pe care o detine, ar putea aloca ceva bani din fondul ministerului pentru institutiile de sport si cultura argesene din subordinea sa. cu o carte nu se face primavara in minister!

  • Ilie spune:

    Domnul Melesteu nu are legatura cu Sportul, el este director pe tineret
    Cat despre banii alocati, consultati bugetele DJT si CS de cand a venit el la Minister, niciodata nu au fodt alocati asa multi bani, mai bine va documentati in loc sa scrieti prostii

  • Toma credinciosul spune:

    Comentarii tipice pedelistilor, fara legatura cu continutul stirii, atac la persoana ca va crapa fierea de invidie

  • costi@gmail.com spune:

    Invidiosi pe talentul literar sau pe pozitia din minister?
    Oricum ar fi, sunteti jalnici si penibili, ne e mila de voi!

  • Alexandra spune:

    De bani va plangeti toti, dar de minte niciunul. Asteptati cu mana intinsa sume imense de la bugetul de stat, in situatia in care oamenii nu au ce manca, iar tot ce vreti sa faceti de miliardele pe care le aveti, este sa dansati . Puneti mana la munca !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90