Donaris 930 x 122

carte

LUCIAN AVRAMESCU ARE LANSARE DE CARTE ÎN PITEȘTI

Mâine, 11 martie, de la ora 13, Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ din Pitești va găzdui un eveniment editorial deosebit: lansarea noului volum de poezii de dragoste, intitulat „Să strigi femeia pe numele ei de vers”, al poetului și jurnalistului Lucian Avramescu. Intrarea pentru public este liberă.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Acum director general al agenției de știri AM Press, Lucian Avramescu s-a născut pe 14 august 1948 în comuna Sângeru, din județul Prahova. A publicat volume de versuri, note de călătorie, antologii, eseuri și pamflete jurnalistice.

Avramescu este membru din anul 1979 al Uniunii Scriitorilor din România, membru fondator al Asociației Culturale de Prietenie România-Israel, membru fondator și membru în Consiliul de Onoare al Clubului Român de Presă, acolo unde a îndeplinit și funcția de vicepreședinte, cetățean de onoare al Ploieștiului și realizator al Muzeului Pietrei din Sângeru, localitatea sa natală, singurul muzeu din țară care conține lucrări în piatră făcute de țărani.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Este tradus și publicat în reviste literare sau în antologii din Polonia, Bulgaria, Rusia, Israel, China, Anglia, Irak, SUA, Germania, Franța, Olanda, Turcia și fosta Iugoslavie. (Foto: reportervirtual.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90