Donaris 930 x 122

centrul cultural pitești

Noi evenimente la Centrul Cultural Piteşti. Programul din această săptămână

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 18 – 22 aprilie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial, acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 18 aprilie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Prelegerea cu tema „Universul, Timpul și Spațiul. Aspecte Științifice, Teologice și Filosofice”, luni, 18 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Dezbaterea cu tema „Marocul, Trecut și Prezent”, eveniment care se va desfășura marți, 19 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Dialogul cu tema “În grabă, viața ne-o trăim…”, miercuri, 20 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Recital liric, în cadrul proiectului sub genericul „Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, eveniment care va avea loc miercuri, 20 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Prelegerea cu tema “Război în Europa (II)”, eveniment care se va desfășura joi, 21 aprilie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Prelegerea cu tema “Adevărul absolut și adevărul relativ”, joi, 21 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Prelegerea cu tema „Secolul al XVII-lea Muntenesc”, joi, 21 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 Lansarea cărții de eseuri cu titlul „Terapie narativă”, joi, 21 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3