930×122 CAPRA 5

carte

O CARTE DOCUMENT A FOST LANSATĂ ÎN MIOVENI

O carte document a fost lansată în Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La Centrul Cultural Mioveni a avut loc aseară lansarea cărții „Poarta 3 – Maşina cu nume de ţară – DACIA”, semnată de jurnalistul Nicolae Badiu.

La lansare au vorbit Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, Constantin Nicolescu, fost președinte la Consiliului Județean Argeș, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș, subprefectul județului, Adrian Bughiu, PS Calinic, episcopul Argesului și Muscelului, Cornel Popescu, directorul Muzeului Județean, Aurel Costache, viceprimarul Mioveniului, și Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Amintirile lui Nicolae Badiu despre Dacia, combinate cu documentele pe care le-a studiat vreme de 15 ani, dar şi cu discuţiile purtate cu oamenii din conducere sau cu muncitori de rând au devenit pagini scrise într-o cronică inedită despre evoluţia uzinei din Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3