NOR CURIER 930X122

bogdan jianu

PITEȘTEANUL BOGDAN JIANU FACE SPECTACOL ÎN TÂRGOVIȘTE!

Târgoviștea este de ieri și până luni seara gazda Festivalului Medieval Dracula. Aseară, în deschidere, în centrul orașului a fost spectacol. Târgoviștenii au asistat la o paradă de zile mari, cu oameni îmbrăcați în straie de pe vremea lui Vlad Voievod Draculea. Oșteni, ieniceri, domnițe și îndemânatici jongleri cu focul au stârnit admirația trecătorilor.

Citiți și: Descoperire macabră într-un apartament! Și-a tăiat gâtul

Regizorul spectacolului este piteșteanul Bogdan Jianu. „Adoptat” de Târgoviște grație rolurilor pe care le-a jucat în spectacole cu personaje istorice, Jianu a pregătit și de această dată ca la carte reconstituirea unor timpuri de vitejie din istoria românilor. Alături de 100 de persoane, actori, cascadori și figuranți, piteșteanul le oferă târgoviștenilor o incursiune palpitantă în vremurile lui Draculea, personaj pe care îl întruchipează. Din „oastea” lui Jianu nu lipsește nici tenorul Vlad Miriță, originar din Târgoviște. Amintim că Miriță a apărut și în videoclipul de promovare a Târgoviștei regizat de același Bogdan Jianu.

Despre piteșteanul care a cucerit inimile locuitorilor din fosta cetate de scaun a Țării Românești puteți citi mai multe aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-pitestean-promoveaza-imaginea-targovistei-priveste-videoclipul-care-face-senzatie-fosta-cetate-de-scaun/ și http://epitesti.ro/interviu/bogdan-jianu-pitesteanul-care-jucat-alaturi-de-actorul-american-andy-garcia/. (Foto: oficialmedia.com)

Citiți și: „DRACULA” LA CINEMA „BUCUREȘTI”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3