930 x122 grota rece

muzeul judetean

PUHOI DE LUME ÎN PITEȘTI LA NOAPTEA MUZEELOR (GALERIE FOTO)

Muzeul Judeţean Argeş a fost aseară, cu începere de la ora 19, principalul punct de atracţie pentru piteşteni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cu ocazia Nopții Muzeelor, mii de persoane au venit să viziteze gratis Muzeul și să asiste la programul artistic organizat în curtea instituției.

Muzica de fanfară prezentată de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti” și de Fanfara Militară Argeș, melodiile de muzică românească veche interpretate de formația Trei Parale, muzica populară, atelierele de creație pentru copii și atelierul de comunicare relațională pentru părinți sau observațiile astronomice au fost bine primite de publicul numeros.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

De asemenea, miile de vizitatori au putut admira în curtea Muzeului mașini de epocă. Atmosfera a fost animată de fete îmbrăcate în domnițe.

Programul artistic s-a încheiat dincolo de ora 22:30, cu un foc de artificii. Din curtea instituției, din stația de autobuz și de pe partea cealaltă a străzii piteștenii au asistat încântați la focul de artificii, pe care l-au aplaudat la final. Vizitarea gratis a Muzeului a continuat până în jurul orei 1 noaptea.

Zilele viitoare managerul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, va face o estimare a numărului de vizitatori de noaptea trecută.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90