New Profesional Consult 930 x 122

carte

SEARĂ REGALĂ ÎN PITEȘTI! VINE PRINCIPELE!

Sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” din Pitești va fi în această seară, suntem convinși, arhiplină. Fie din dragoste și respect față de Casa Regală, fie din curiozitate, este de așteptat ca o mulțime de oameni să vină să-l vadă în carne și oase pe Principele Nicolae al României.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cu începere de la ora 18, înaltul oaspete va participa la lansarea unei cărți care îl are ca protagonist: “Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga, în dialog cu Principele Nicolae al României”. Cel mai tânăr membru al Casei Regale a țării noastre va oferi autografe. Intrarea este liberă.

Pornind de la amintirile Alteței Sale Regale și apelând la documente, fotografii, obiecte personale și lucruri din Colecția Regală, volumul vorbește despre copilăria și adolescența Principelui, despre studiile sale, despre primele lui călătorii și expediții, ca și despre sporturile extreme pe care le practică. Volumul costă 31 de lei. (Foto: Facebook Principele Nicolae al României)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3