NOR CURIER 930X122

dracula

ŞI A FOST „DRACULA FEST”! I-AR FI PLĂCUT ŞI LUI ŢEPEŞ! VEZI GALERIE FOTO!

Cetatea Poienari din comuna Arefu, judeţul Argeş, a găzduit ieri seară „Dracula Fest”, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din cadrul „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”.

Citiți și: BOGDAN JIANU A REVENIT ÎN PITEȘTI: „ÎNSEAMNĂ MULT PENTRU MINE SĂ FIU ACASĂ”

Pentru a rezista până la final, căci a fost vorba de un spectacol nocturn, turiştii au fost întâmpinaţi de către organizatori cu câte o traistă cu merinde încă de la poalele cetăţii. Momentele artistice pregătite de organizatori au încântat publicul.

Doi reprezentanţi ai „ţărănimii”, membri ai ansamblului artistic „Muntişorul”, au cântat din solzi de peşte melodii vechi.

Citiți și: ROMÂNII L-AR VREA PREȘEDINTE PE VLAD ȚEPEȘ

A fost prezent şi „Vlad Ţepeş”, înctruchipat de un actor. Acesta nu a venit singur. A fost însoţit de trei tinere. În cetatea Poienari a răsunat apoi primul imn închinat domnitorului, iar oamenii au retrăit atmosfera încărcată de istorie a perioadei medievale.

Chiar dacă au avut de urcat 1.480 de trepte, turiştii au cântat, au dansat, au aplaudat şi au admirat priveliştea incredibilă din jur. Cântecele de munte cu Mircea Bogdan şi recitalul actorului Florin Dumitru, directorul teatrului „Aşchiuţă” din Piteşti, le-au încălzit sufletele şi i-au captivat pe toţi cei prezenţi.

Finalul i-a aparţinut lui Leon Magdan, artistul care a ridicat în picioare spectatorii şi juriul de la „Românii au talent”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3