Donaris 930 x 122

bogdan jianu

TÂRGOVIȘTEA ÎL PREȚUIEȘTE PE BOGDAN JIANU

Târgoviștea l-a „adoptat” cu dragă inimă și îi recunoaște meritele în promovarea fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești. Piteșteanul Bogdan Jianu s-a numărat printre laureații Galei de Excelență organizată aseară de Primăria Târgoviște la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”.

Citiți și: Descoperire macabră într-un apartament! Și-a tăiat gâtul

În prezența oficialităților județene și locale, dar și a lui Liviu Mușat, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, foarte cunoscut în Argeș, Jianu a fost premiat pentru spectacolul cu scene istorice prezentat în luna iunie cu ocazia Festivalului Medieval „Dracula”. Un spectacol în care a jucat impecabil rolul domnitorului Vlad Țepeș. La timpul respectiv ePitești a scris despre evenimentul care i-a încântat pe târgovișteni: http://epitesti.ro/caleidoscop/eveniment-cultural/pitesteanul-bogdan-jianu-face-spectacol-targoviste/.

„La Târgoviște am jucat cel mai important rol din viața mea. La Târgoviște ridic cel mai important premiu din viața mea. La Târgoviște am câștigat un frate: pe Vlad Miriță.”, a spus Bogdan Jianu la ridicarea premiului, citat de incomod-media.ro. (Foto: Facebook Bogdan Jianu).

Citiți și: „DRACULA” LA CINEMA „BUCUREȘTI”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90