NOR CURIER 930X122

george rizescu

UN FOST VIP LANSEAZĂ AZI ÎN PITEȘTI O CARTE DESPRE PROȘTI

Astăzi, de la ora 14:30, Biblioteca Județeană ″Dinicu Golescu″ din Pitești va găzdui lansarea cărții „Mic tratat de prostologie”, scrisă de George Rizescu.

Citiți și: CE NEPOȚI FRUMOȘI ȘI TALENTAȚI ARE GEORGE RIZESCU! TRĂIESC ÎN SPANIA!

„Într-o lume atât de complicată și ciudată, într-o lume a mizeriei morale în care cu greu mai știm cine este om și cine nu, eu vreau să obțin de la domniile voastre, cititorii, un simplu zâmbet în locul unei posibile lacrimi, o ″părere″ de voie bună în locul nemeritatei tristeți și să vă ofer un banal avertisment legat de omul prost și prostia lui! Atât! Numai și numai atât! Restul deciziilor (în cazul în care se impune luarea unor decizii) le luați de cuviință domniile voastre, cititorii, așa cum credeți de cuviință…”, spune autorul.

George Rizescu a debutat ca scriitor în anul 1982 cu proză scurtă satirică. A scris peste douăzeci şi cinci de texte-scenarii pentru „Unda veselă” la Radio şi a oferit texte satirice pentru revelioane. A scris romanele satirice „Şarlatanii” (1993), „Șarlatanii sau Igor Salvache-Romanu şi Revoluţia” (1995), „Guvernarea lui Salvache” (1998), „Parlamentarii lui Salvache” (2003) și „Marea spovedanie” (2008). Printre altele, a mai publicat „Preotul, prietenul sufletului meu” (2005) şi „Nevoia de ortodoxie” (2009). De asemenea, a publicat numeroase articole, recenzii și reportaje.

A fost și om politic (membru în Partidul Democrat) și subprefect al județului Argeș.

Intrarea pentru public la lansarea de azi este liberă. (Foto 1: evz.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90