New Profesional Consult 930 x 122

carte

VENIȚI SĂ-L VEDEȚI PE TATĂL LUI TUDOR GHEORGHE!

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din Pitești va fi în această săptămână gazda unui eveniment editorial care se anunță extrem de interesant. Interesant din două motive: numele autorului și subiectul cărții.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Volumul care urmează să fie lansat în Pitești în sala de conferințe a Bibliotecii se intitulează „Un an lângă căpitan. Amintiri sfinte din lumea legionară.” Autor este nonagenarul Ilie Tudor, fost deținut politic în regimul comunist și tatăl inegalabilului interpret și compozitor Tudor Gheorghe. Invitați sunt Răzvan Codrescu, scriitor, eseist și traducător, și Claudiu Târziu, președintele fundației ROST.

Evenimentul, organizat de fundația Sfinții închisorilor, va avea loc mâine, 5 iunie, cu începere de la ora 17. Intrarea pentru public este liberă. (Foto: razvan-codrescu.blogspot.ro)

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3