EcoMoto 930×122

    BI.jpg

    Bebe Ivan a gătit în redacţia Curierul zilei

    Primarul din Băbana, Bebe Ivan, nu s-a dezis de la statutul de bucătar pe care şi l-a dobândit în cadrul diverselor concursuri şi expoziţii de artă culinară. Domnia-sa nu este specializat numai în pomana porcului, ştiind să prepare şi mîncăruri gustoase cu carne de pui. Acest lucru l-a dovedit azi dimineaţă, când de la cumpărături a venit direct în redacţia Curierul zilei.

    Liberalul a stat în redacţia din spatele Institutului de Proiectări Argeş aproape trei ore, venind cu un coş plin cu bucate. Mai întîi a aranjat două platouri cu aperitive, din peşte afumat şi din salam, după care s-a pus efectiv pe gătit. A tăiat ciupercile şi măslinele, a desfăcut cele două cutii cu ton, a feliat carnea de pui pentru felul de bază pe care avea să-l pregătească, impresionând prin siguranţa cu care se mişcă în astfel de situaţii. A declarat că nu ţine post, dar că ştie să gătească şi astfel de preparate. Pentru că şi-a uitat tigaia acasă, acesta a trimis să i se cumpere o alta, de care a avut nevoie ca să o pună la încins pe micul arzător extrem de practic dacă vrei să îţi prepari ceva rapid şi bun.

     

    Bebe Ivan nu a stat singur, în preajma domniei-sale învârtindu-se colegii de la Curierul, care nu au ezitat în aceste împrejurări să guste din preparatele delicioase. Motivul pentru care edilul a venit să gătească într-o redacţie de ziar a constat în invitaţia editorilor de a poza pentru rubrica Politicianul la cratiţă din revista Curier show. Mai multe poze cu Bebe Ivan – bucătar vor apărea în ediţia de mâine a ziarului, dar şi în cea de vinerea următoare a suplimentului, zi în care vor fi prezentate şi reţetele.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3