NOR CURIER 930X122

bomboane

COFETĂRIA LAURA VĂ RECOMANDĂ: BOMBOANE DE POST CU SURPRIZE

Suntem în pragul weekend-ului, iar recomandarea cofetăriei Laura nu se lasă așteptată. Ca la fiecare sfârșit de săptămână, și de această dată sugestia este una cât se poate de gustoasă. În plus, având în vedere perioada specială în care ne aflăm, recomandarea ține cont de faptul că suntem în postul Paștelui.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Ei bine, propunerea de astăzi cu gust de poveste sunt bomboanele de post cu surprize. Vorbim de un melanj de biscuiți, nucă și sirop de zahăr, aromatizat cu rom și cacao, totul într-un contrast delicios cu vișina dulce-acrișoară. Învelite în cocos alb ori colorat sau în zahăr tos, aceste bomboane reprezintă desertul perfect pentru perioada postului. Să aveți poftă!

Veniți și savurați și alte produse cu gust de poveste la Cofetăria Laura! O găsiți în Pitești, pe bulevardul “I.C. Brătianu”, bloc D 6, parter, în parcarea magazinului Fortuna.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3