Donaris 930 x 122

    inhale

    Masina de inhalat…mancare!

    Sa mananci orice fara teama ca „s-ar putea pune pe tine”. Este o dorinta a multora care lupta cu caloriile si cu surpplusul de greutate, dar care nici nu vor sa renunte la mici placeri ale vietii. Ei bine, cel putin in prima faza, ei vor trebui sa se multumeasca doar cu mancare…inhalata!

    A fost inventata o masina cu ajutorul careia te poti hrani, dar acum este inca in testare. Ea pare ca va fi abordabila in urmatorii ani si are marele avantaj ca nu ingrasa. „Inventatorul Le Whaf, dispozitivul responsabil pentru aceasta metoda noua de a manca si bea, este profesor de la Harvard David Edwards, in varsta de 49 de ani, care a creat pana acum numai doua astfel de mecanisme.

    Edwards vrea sa scoata pe piata acest tip de dispozitiv in aceasta toamna, pretul fiind de nici 100 de euro, conform Daily Mail. Deja, multe persoane din intreaga lumea par interesate sa-l cumpere. Invenatorul spera ca in viitor oamenii sa vina in restaurante si, in loc sa stea la masa, ei sa se plimbe dintr-o incapere in alta, savurand, pe rand, aburii de friptura sau orice alt fel de mancare, fara a mai purta grija caloriilor.

    Cu toate acestea, sa respiri mancare nu este atat de simplu. Daca, de exemplu, vrei sa degusti o supa de rosii, trebuie sa cumperi o solutie preparata de echipa lui Edwards, care contine un mix secret de esente.

    Primul experiment pe care l-a facut a fost cu ciocolata. A creat un dispozitiv care semana cu mecanismul folosit de astmatici si cu ajutorul caruia poti inhala ciocolata. Anul trecut s-au vandut 200.000 de astfel de dispozitive, majoritatea in Marea Britanie”, scrie Jurnalul National.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3