930 x122 grota rece

cofetăria sweet ellen

O NOUĂ COFETĂRIE SE DESCHIDE ÎN PITEȘTI. PRĂJITURI GRATIS

O nouă cofetărie se deschide în Pitești. Prăjituri gratis. În municipiul Pitești va fi deschisă duminică, 1 decembrie 2019, o nouă cofetărie.

Citiți și: S-A DESCHIS COFETĂRIA SWEET ELLEN

Cofetăria Sweet Ellen este situată pe bulevardul Frații Golești, nr.70 (în stația de autobuz, vis-a-vis de McDonald’s, pe sensul de mers către cartierul Prundu).

La deschidere, clienții vor putea degusta gratis diverse prăjituri. În ziua deschiderii, pe 1 decembrie, Cofetăria Sweet Ellen va avea program în intervalul orar 12-20. „Vă așteptăm să vă convingeți de calitatea produselor noastre!”, transmite echipa cofetăriei (click pe imagine pentru mărire):

De la Cofetaria Sweet Ellen veți putea cumpăra prăjituri asortate, prăjituri de casă, produse de post, torturi sau candy bar.

Cofetăria va fi deschisă după următorul program: de luni până vineri între orele 9 și 20, sâmbăta de la 9 la 19, iar duminică între orele 9 și 16.

Mai mute detalii puteți obține la numărul de telefon 0736.952.034 sau accesând pagina de Facebook Cofetăria Sweet Ellen.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA