- Publicat de: admin
- 2-01-2011, ora 22:51
- Food and drink
- 1. Se prăjesc ceapa şi usturoiul într-o linguriţă de ulei pentru 5 minute. Se asezonează şi se adaugă amestecând pudra de curry. Se prăjesc pentru încă un minut. Se pesară puiul cu Vegeta Gust de Găină. Se adaugă cartoful şi puiul în tigaie.
- 2. Se toarnă laptele de cocos. Se fierbe 10-12 minute, apoi se adaugă roşiile şi se fierbe totul încă 2 minute. Se serveşte cu coriandru proaspăt deasupra.
Pui Indian
Ingrediente: 1 ceapă mare, tocată, 2 căţei de usturoi, tocaţi, 2 linguri pudră de curry, 1 cartof dulce mare, curăţat şi tăiat în bucăţi mici, 4 piepţi de pui fără piele, tăiaţi în bucăţi, 1 linguriţă Vegeta Gust de Găină, 400g lapte de cocos, 100g de roşii cherry, întregi, coriandru proaspăt, pentru servit
Preparare:
Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!