930×122 CAPRA 5

banana

SHAKE DE FRUCTE DELICIOS ȘI BOGAT ÎN VITAMINE! IATĂ REȚETA!

Vă prezentăm un boost de energie şi vitamine, care nu doar că este sănătos, dar e şi foarte bun la gust şi are o mulțime de beneficii pentru organismul dumneavoastră. Este un shake de fructe delicios, uşor de preparat.

Ingrediente:

1 banană

1 pară

1 nectarină/piersică

1 măr

2 prune

2 linguriţe de afine (proaspete sau congelate)

1 linguriţă de cătină (opţional).

Toate ingredientele se pun în blender şi se pasează bine până când devin o pastă. Puteți adăuga şi puţină zeamă de lămâie, pentru un plus de savoare. Este un excelent mic dejun, care vă va răcori şi vă va aduce un boom de energie. Pe lângă faptul că este extrem de gustos şi că nu veți mai simţi nevoia să mâncați nimic dulce, fructele din care e făcut shake-ul sunt pline de vitamine şi de minerale, care au nenumărate beneficii pentru organismul dumneavoastră! Pentru mai multe sfaturi de sănătate, frumuseţe şi îngrijire intrați pe www.siluetamea.ro! (Foto: retete.acasa.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90