Donaris 930 x 122

    CIOCOLATA_CU_ALUNE

    Te simţi lipsit de puteri? Încearcă un energizant natural!

    Uitaţi de cafea atunci când aveţi nevoie de mai multă energie! Există soluţii mai sănătoase decât cafeaua consumată în exces prin care putem înlătura starea de moleşeală.

    De fiecare dată când la ora prânzului deja simţiţi că nu mai puteţi continua fără puţină odihnă, primul instinct este acela de a bea un energizant sau o cafea. Acestea pot fi înlocuite cu alimente mult mai sănătoase pentru organism şi care au efecte chiar mai puternice. Iată o listă a „energizanţilor” naturali!  

    Sucul de portocale. Un pahar cu fresh de portocale îţi dă energie asemenea unui espresso. În plus, ai parte de o doză suplimentară de vitamina C, care va ajuta organismul să producă carnitină, o substanţă ce transformă grăsimile în energie. Spanacul. Acesta conţine o mulţime de nutrienţi benefici pentru organism, cum ar fi luteina, vitamina K, fibrele, dar cel mai important este fierul, ideal în combaterea oboselii şi a asteniei. Bananele. Fiind bogate în carbohidraţi, acestea se vor transforma în energie în cel mai scurt timp, aşa că de fiecare dată când te simţi lipsit de putere mănâncă o banană şi îţi vei reveni. Ciocolata neagră. Pentru a avea efectul unui energizant, este indicat să fie neagră în totalitate, adică să aibă o concentraţie ridicată de cacao. Conţine nutrienţi care luptă împotriva stresului, oferind un plus de vitalitate şi putere de concentrare. Oul. Deşi aparent banal, acest aliment este bogat în vitamine, contribuind la stimularea organismului în diferite moduri. Ajută la buna funcţionare a metabolismului, dar şi a sistemului nervos central.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3