930X122 MAIA

restaurant turcesc

UN NOU RESTAURANT ÎN PITEȘTI

Un nou restaurant în Piteşti. În cartierul Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor, s-a deschis restaurantul Sultana, cu specific turcesc.

Aici puteţi mânca preparate tradiționale turcești, dar și alte preparate. Vă invităm să savurați la Sultana, printre altele, produse proaspete, făcute pe loc, frigărui de pui, de vită şi miel, adana, kebab, cotlete de berbec și supe orientale.

Din meniul dulce de la Sultana nu lipsește celebra baclava, la care se adaugă alte specialităţi din care aţi gustat probabil cu ocazia unei călătorii în Turcia. Preţurile sunt pentru toate buzunarele.

Restaurantul Sultana se află în Piteşti, în cartierul Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor, lângă Mavexim. Puteţi face rezervări oricând la numărul de telefon 0348.408.083.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3