NOR CURIER 930X122

Top Chef

(VIDEO) DEMONSTRAŢII DE GĂTIT INEDITE! CONCURENŢI DE LA TOP CHEF ŞI ROMÂNII AU TALENT ÎN PITEŞTI!

Clienţii unui restaurant din Piteşti au fost răsfăţaţi din plin, aceştia savurând delicioasele preparate pregătite de Alexandra Leon, fostă concurentă Top Chef şi George Toader, cunoscut publicului  pentru participările sale la concursurile de talente . El este şi cel care a impresionat juriul de la „Românii au talent” prin „acrobaţiile” făcute cu un  „aluat” de pizza.

La început, privirile au fost aţintite asupra spectacolului oferit cu blatul de pizza. Aici, maestrul George Toader şi-a uimit audienţa, el fiind cunoscut pentru îndemnânarea fantastică.

Imediat a venit rândul Alexandrei să ne invite în bucătărie. Aceasta a început cu o gustare  rapidă şi absolut delicioasă, bruschete cu parmezan, busuioc şi roşii uscate.

„Gătesc de când eram mică! Mi-a plăcut dintotdeauna să stau pe lângă mama! În bucătărie trebuie să fii foarte inventiv, dacă nu ai ceva la îndemână nu trebuie să stai rezervat! Aici nu te opreşti niciodată! Nu poţi să spui că tu eşti cel mai bun! ”

Alexandra îşi aduce aminte de trăirile intense de la Top Chef şi de juraţi.

“Îţi dădeau emoţii mai ales în momentul în care ne duceam cu platourile la jurizare! Oamenii de acasă poate zic că nu sunt adevărate! Au fost trăiri intense! Treci prin toate stările şi nu te poţi controla! Stresul se adună! Au fost 2 luni, am ajuns până în semifinală!  A fost o experienţă unică în viaţă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90