Donaris 930 x 122

5

5 TRUCURI PENTRU SPRÂNCENE PERFECTE

Pentru a le da o formă sprâncenelor tale este indicat să mergi la un specialist, abia apoi să le păstrezi singură forma oferită de acesta. În cazul în care consideri că te poţi descurca singură, iată câteva trucuri pe care le poţi pune în aplicare acasă pentru a obţine un aspect impecabil al sprâncenelor:

Citiți și: 5 TRUCURI PENTRU CA PARFUMUL TĂU SĂ PERSISTE ÎNTREAGA ZI

Defineşte arcul sprâncenelor

Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plasează un creion de la baza nasului şi orientează-l oblic spre sprânceană astfel încât să taie pe diagonală irisul. Locul unde creionul se intersectează cu sprânceana va fi locul unde trebuie să arcuieşti sprânceana.

Citiți și: 5 ADEVĂRURI DESPRE MARGARINĂ

Stabileşte locul de unde trebuie să înceapă sprânceana

Ca să faci acest lucru ai nevoie de un creion pe care să-l plasezi de la baza nasului drept în sus. Acela va fi locul de unde trebuie să pornească sprânceana.

Stabileşti corect lungimea sprâncenei

Ca să stabileşti cu exactitate acest lucru este recomandat să plasezi un creion la baza nasului şi să-l orientezi oblic spre sprânceană, astfel încât să treacă pe lângă colţul exterior al ochiului.

Sprâncenele nu trebuie să fie simetrice

Foarte important este să nu se ajungă la o simetrie de 100%, adică sprâncenele nu trebuie să fie niciodată perfect identice, avertizează Irina Gârdea, expert în sprâncene. ,, În acest caz ar părea false, nenaturale. Partea bună este că această simetrie e imposibil de atins cu mâna umană. Iar modul în care procesăm informaţia vizuală ne permite să completăm eventualele goluri şi să percepem nişte sprâncene ca fiind perfecte, chiar dacă acestea nu sunt în realitate’’, explică specialisul.

Foloseşte un fard mat pentru sprâncene dacă le vrei mai bogate

Este important ca fardul să fie în nuanţa sprâncenelor. Se aplică în cantitate mică, urmând forma sprâncenelor. (Sursă: eva.ro, foto: perfecte.ro)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA